Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас отново ще отбележи Деня на влюбените с Антиспин кампания

Бургас отново ще отбележи Деня на влюбените с Антиспин кампания

Вижте къде може проверите своя ХИВ статус.

И тази година Бургас отново ще отбележи Деня на влюбените с Антиспин кампания. Тя ще премине под мотото "В любовта - сигурност за всеки", информират от Общината.

Кампанията отново ще включва разпространение на листовки и информационни материали, както и безплатно анонимно консултиране.

Ето програмата на събитията:

от 09:00 - 16:00 часа

- Предоставяне на услуги по доброволно и анонимно консултиране и изследване на ХИВ/СПИН с бърз тест във вирусологичната лаборатория и в КАБКИС на Регионална здравна инспекция, намиращ се на ул. "Александровска" №120.

- Екипи от доброволци на Общински младежки клуб "J.J.Cool A", Община Бургас и Сдружение "Доза обич" ще раздават здравно-информационни материали, предпазни средства, ще мотивират гражданите да проверят актуалния си ХИВ статус и ще раздават валентинки с послания.

от 12:30 - 13:30 часа

- Паралелно ще се раздават здравно-информационни материали, предпазни средства и червени лентички от екипи обучители на връстници на техните съученици и учители по бургаските училища.

от 18:00 ч. в Дома на писателя

- Награждаване на младежи на възраст от 18 до 35 год., участвали в конкурс за разкази на любовна тематика. Конкурсът се провежда с подкрепата на Дружество на българския писател - Бургас.

Партньори в кампанията са Регионална здравна инспекция, Сдружение "Доза обич", Фондация "Областен ромски съюз", Общински младежки клуб "J.J.Cool A", Община Бургас, Дружество на българския писател, бургаски училища.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега