Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас посреща Деня на детето с изложба, уиндсърф и хвърчила

Бургас посреща Деня на детето с изложба, уиндсърф и хвърчила

Бургас ще посрещне Деня на детето с поредица от инициативи. Сред тях са изложба на оригинални детски мозайки и картини, практическо ателие за родители и деца, уиндсърф трнировки и пускане на хвърчила.

Бургас ще посрещне Деня на детето с поредица от инициативи. Сред тях са изложба на оригинални детски мозайки и картини, практическо ателие за родители и деца, уиндсърф трнировки и пускане на хвърчила.

На 1 юни ще бъде подредена експозиция с оригинални детски мозайки и картини, създадени от талантливи деца от бившата школа за детски мозайки, оценени от видни наши художници и обществени дейци. Желаещите ще имат възможността да разгледат композицията с картини и уникални детски мозайки, подготвена специално за празника, изпълнен с яркото им колоритно присъствие.

В 11:00 часа, в зала 1 на Младежки културен център, родители и техните деца ще могат да се включат в 90 минутното, с вход свободен, практическо ателие по международната образователна програма "Трениране на успешни родители" (Т.У.Р.) на д-р Томас Гордън на тема "Как да говорим така, че децата да ни слушат и да променят неприемливото си поведение". Уъркшопа ще се осъществи с любезното съдействие на института "Гордън Трейнинг България" - Бургас.

Паралелно с това, от 9:00, 10:00 и 11:00 часа пред "Уиндсърф клуб - Бургас", ще се проведат 3 курса групови "сухи тренировки" по уиндсърф. Всеки желаещ ще бъде обучаван от лицензиран инструктор на "Уиндсърф клуб - Бургас". Всички желаещи ще бъдат обучавани от лицензиран инструктор от училището и с негова помощ ще научат основното - да определят посоката на вятъра и управлението на уиндсърфа.

Поредицата от събития продължава и на 8 юни /неделя/, когато от 17.00 часа в Морската градина на Бургас, на терасата до Културен център "Морско казино", ще започне оценяването на хвърчилата от обявения конкурс, по повод деня на детето, за изработка на хвърчила на тема "Полетът на пеперудените хвърчила".

Кандидатите, които искат да участват трябва да изработят по едно авторско хвърчило, което задължително трябва да е с формата на пеперуда. Летателният апарат може да е изработен от всякакъв материал като хартия, картон, дърво, найлон, плат или друг подходящ за целта.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега