Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас посреща Новата 2020-а година с DJ Maximilian и Михаела Маринова

Бургас посреща Новата 2020-а година с DJ Maximilian и Михаела Маринова

Спектакълът ще бъде на пл. "Тройката" и ще започне в 22:30 часа.

Декември е почти преполовен и плановете за предстоящите празници са в разгара си. Бургас отново ще има сцена на открито за посрещането на Новата година. А концертът, с който Бургас ще изпрати 2019-а и ще посрещне 2020-а година, отново обещава да бъде пъстър.

Спектакълът ще бъде на пл. "Тройката" и ще започне в 22:30 часа. Участници в него ще бъдат бургаският DJ Maximilian, звездата от X-Factor Михаела Маринова, Берковската духова музика сръководител Росен Георгиев и група „Stiff Bones“.


Маринова е родена в София. Започва да пее в детска вокална школа на 4 години, а на 6-годишна възраст родителите й я записват и на уроци по пиано и цигулка. Печели конкурси за млади таланти в България и чужбина. Завършва средното си образование с профил Поп и джаз пеене в НМУ „Любомир Пипков“, а от 2017 г. следва Музикално-сценична режисура в НМА „Проф. Панчо Владигеров“.

Добива популярност по време на участието си в третия сезон на Екс Фактор. Сред по-известните ѝ песни са: „Стъпка напред“, „Не ти ли стига“ и „Листата падат“. Популярна е и с участието си в българските дублажи на анимационни филми, сред които „Аристокотките“, „Книга за джунглата 2“, „Зън-зън“, „Мечето Падингтън“ и „Смелата Ваяна“.


DJ Maximilian е една от изгряващите звезди на бургаската музикална сцена. Роден и израснал в крайбрежния град, той започва да си проправя път към музикалната индустрия още от младежките си години. През 2012 се запознава с един от най-популярните български DJ-и - Double D и започва да работи с него и неговия екип.

Днес DJ Maximilian има успешна солова кариера и през последните 3 сезона е резидент DJ в зимните и летните топ клубове в и около град Бургас. Първият му авторски релийз “Nothing is wrong” достига до TOP 100 хаус чарта на TraxSource още през първата седмица след пускането му.


Що се отнася до Коледа, Бургас ще я отбележи с традиционния си фолклорен концерт на пл. "Атанас Сиреков" с ПФА „Странджа“. Шоуто ще бъде от 14:00 часа на 25 декември.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега