Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас развива общи туристически маршрути с румънски градове

Бургас развива общи туристически маршрути с румънски градове

Развитието на общи туристически маршрути между Бургас и румънски градове с излаз на Черно море, бе една от темите, които дискутираха на среща днес посланикът на Румъния Н.Пр. Антон Пъкурецу и кметът на Община Бургас Димитър Николов.

Развитието на общитуристически маршрути между Бургас и румънски градове с излаз на Черно море, беедна от темите, които дискутираха на среща днес посланикът на Румъния Н.Пр.Антон Пъкурецу и кметът на Община Бургас Димитър Николов.

Идеята предстоида  бъде  доразвита концептуално като съвместен проект. Къмпървоначалните дестинации в последствие ще  бъдат включени поетапнои  други важни крайбрежни градове на Черно море, като  първият еИстанбул, а в перспектива  Самсун, Трабзон, Севастопол, Херсон, Сочи,Новоросийск, Батуми, Орду, Керч, Зонгулдак.

Обсъдена бе ивъзможността  с европейско финансиране да бъдат въведени мобилниприложения, които да улеснят румънските туристи у нас и българските курортистив Румъния, с полезна информация на родния им език на личните им телефони.

„Отчитамечувствителен ръст на румънските туристи. По-голяма част от тях идват съссемействата си на почивка във в.с „Дюни“ и Слънчев бряг“, отбеляза кметътНиколов и подчерта, че се надява след финализирането на реконструкцията на пътядо ГКПП “Малко Търново“ туристическия трафик да се увеличи.В резултат насрещата предстои да бъде организиран и съвместен икономически форум, чиято целе да разшири бизнес взаимоотношенията между двете държави.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега