Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас с една от най-модерните онкоболници в света през 2016 година

Бургас с една от най-модерните онкоболници в света през 2016 година

Бургас ще има една от най-модерните онкоболници в света. Това ще стане факт през 2016 година, съобщи за „PoligrafF“ народният представител Семир Абумелих. Болницата ще бъде на световно ниво и ще разполага с най-модерното оборудване.

Бургас ще има една от най-модерните онкоболници в света. Това ще стане факт през 2016 година, съобщи за „PoligrafF“ народният представител Семир Абумелих.  Болницата ще бъде на световно ниво и ще разполага с най-модерното оборудване. Инвестицията по първоначални данни възлиза на 25 милиона лева.

Новата онкоболница ще работи по стратегия на „Mayo Clinic“ и „Johns Hopkins Hospital“ –  едни от най-известните болници в света по отношение на лечение на ракови заболявания. „В момента се водят преговори в Америка с „Mayo Clinic“, за да може ние да работим по тяхната система, т.е. те да изпратят специалисти в Бургас, да наложат алгоритми на лечение, на третиране на пациентите, начини за правилна диагностика  и т.н.“, коментира инвеститорът.

Бъдещата онкоболница, която ще се намира в непосредствена близост до МБАЛ „Дева Мария“, ще бъде на 6 етажа, като ще разполага и с хоспис. В нея ще работят специалисти от чужбина и от страната. „През първите 3 години планираме всички началници на отделенията в болницата да са чужденци“, допълни Абумелих. По думите му първата копка на онкоболницата е предвидена за 2014 година.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега