Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас се включва в "Часът на Земята"

Бургас се включва в "Часът на Земята"

Община Бургас за поредна година се присъединява към световната инициатива "Часът на Земята", която ще се проведе на 28 март. Проливните дъждове и наводненията през последните 12 месеца причиниха големи щети и поражения, включително и в Бургас.

Община Бургас за поредна година се присъединява към световната инициатива "Часът на Земята", която ще се проведе на 28 март. Проливните дъждове и наводненията през последните 12 месеца причиниха големи щети и поражения, включително и в Бургас. И това ни показа, че всички ние трябва да отделим необходимия ресурс и още по-голямо внимание за устойчивото управление на реките.

Община Бургас призовава всички бургазлии да подкрепят каузата и да се включат в "Часът на Земята". Нека в събота за един час - от 20:30 до 21:30, загасим светлините в домовете си в знак на съпричастност и активна позиция.

Деветото издание на "Часът на Земята" отново се очаква да обедини световната общност на шест континента в реални действия за климата. Тази година за България акцентът е върху опазването на реките, които са видимо повлияни от температурните промени, валежите и отношението на хората към тях.

Преградени, с изсечена крайречна растителност и замърсени - в това състояние реките не могат да изпълняват естествените си функции и стават опасни. "Часът на Земята" се провежда за първи път в Австралия през 2007 година. Тогава, в рамките на един час, хората изразяват своята воля за справяне с климатичните промени, като загасят осветлението в домовете си.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега