Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Бургас харесва младите" с първо мащабно събитие на плажа през уикенда

"Бургас харесва младите" с първо мащабно събитие на плажа през уикенда

Целта на кампанията е да насърчи сътрудничеството между младите хора в града и те реално да участват във вземането на решения и реализацията на съвместни проекти.

Тази събота (13 май) ще се състои първото мащабно събитие на инициативата на кмета Димитър Николов "Бургас харесва младите". Мероприятието ще се проведе на Централен плаж, като идеята и реализацията на събитието са дело на ученическите и студентските съвети в региона.

Целта на кампанията е да насърчи сътрудничеството между младите хора в града и те реално да участват във вземането на решения и реализацията на съвместни проекти. Съботното събитие ще се състои от двa сегмента - спорт и концерт.

 Спортната част ще започне точно в 09:00 часа и включва плажни турнири по футбол, волейбол и бадминтон. 14 училища са заявили участие, както и двата университета. Предвидени са три развлекателни игри: "Кой по-бързо?", "Пътуваща топка" и "Теглене на въже", в които могат да се включат всички желаещи ентусиасти, независимо от тяхната възраст.

Много разнообразен, наситен с песни и танци концерт са ни подготвили младите бургазлии. Участие в него с песни, танци, мажоретни състави и фолклорни формации, ще вземат 6 училища, а "Централен Полицейски Карате и Джу Джицу Клуб" - Бургас ще демонстрира величието на японското бойно изкуство.

Начало на концерта - 12:00 часа на сцената на Община Бургас на Централния плаж.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега