Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас ще бъде домакин на Световното първенство по Шотокан Карате-До

Бургас ще бъде домакин на Световното първенство по Шотокан Карате-До

Престижният форум ще се проведе между 7 и 9 октомври в Спортна зала "Младост". В него ще се включат участници от 45 държави, като очакваният брой състезатели надхвърля 1 000 души.

Бургас ще бъде домакин на 24-то SKDUN световно първенство по Шотокан Карате-До и 9-та Световна Кохай купа. Престижният форум ще се проведе между 7 и 9 октомври в Спортна зала "Младост". В него ще се включат участници от 45 държави, като очакваният брой състезатели надхвърля 1 000 души.

Освен интензивния всекидневен тренировъченпроцес преди предстоящето първенство, националният отбор проведе през изминалитемесеци и няколко подготвителни лагера, основните, сред които бяха един в Златнипясъци и два в Банско.  

В подготвоката на националите ни имаше и международна помощ в лицето наяпонския майстор на бойното изкуство шихан Садашиге Като (9 Дан) -  главен инструктор на International JapanKarate Do Association (IJKA), както и един от най-добрите инструктори наБалканите -  д-р Назим Куртович (6 Дан) -председател на комисията за наука и спорт към Македонския Олимпийски Комитет.Известните специалисти проведоха практически семинари за нашите спортисти.

През последните години постиженията на България не останаха незабелязаниот световната общност и това бе причината страната ни да бъде избрана за домакинна престижното международно първенство. Този факт поставя още по-големиизисквания към нашите каратеки.

Паралелно с пръвенството ще се състои и технически-съдийски семинар, който ще се проведе от 03-06.10 и ще се осъществи под ръководството на техническата и съдийска комисии на SKDUN. Световното първенство се организира от Шотокан Карате-До на Обединените нации (Shotokan Karate Do of United Nations - SKDUN), чийто представител у нас е Българската Федерация Шотокан Карате-До (БФШК). В подготовката на състезанието, активно участие взе и местния клуб „Ронин“, с подкрепата на Община Бургас.

Желаещите да гледат на живо състезанията, могат да го направят при вход свободен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега