Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас ще бъде домакин на международно състезание по парапланеризъм

Бургас ще бъде домакин на международно състезание по парапланеризъм

В края на месец юли Бургас ще бъде домакин на състезание по парапланеризъм, целно кацане „Бургас 2014“. То е част от национална лига по целно кацане и ще се проведе на територията на морската градина и северният плаж в Бургас на 26-и юли. Организатори са Burgas Paragliding Club.

В края на месец юли Бургас ще бъде домакин на международносъстезание по парапланеризъм, целно кацане „Бургас 2014“. То ечаст от национална лига по целно кацане и ще се проведе на територията наморската градина и северният плаж в Бургас на 26-и юли. Организатори са Burgas Paragliding Club.

„Миналата година състезанието беше изключително успешно исе радваме, че вече го превръщаме в една хубава традиция, която ще продължи изанапред. Наградният фонд тази година е 1700 лева. Работим също и върху достадруги материални награди и очакваме да има сериозен интерес не само зарадинаградата, а и заради това, че може да се лети едновременно в градски условия инад плажа. Състезанията по целно кацане са доста по-интересни от тези в другитекатегории, защото при тях всеки участник трябва да излети и кацне по 5-6 пъти,при което той винаги е на сравнително ниска височина и хората могат да гиснимат, гледат и даже да помахат, докато пилотите захождат към целта. Тазигодина очакваме около 40-50 участника, което ще бъде доста интересно за всички– пилоти и наблюдаващи“, сподели директорът на състезанието Никола Тодоров.

Сдружението Burgas Paragliding Clubе създадено прeз 2013-та година, като се занимава основос обучителни курсове, тандемни полети, организиране на състезания и рекламниполети, свързани с атрактивния спорт. Организаторите обещават много изненади иприятно настроение на тазгодишната надпревара и канят всички гости и жители награда да се уверят в това с очите си.

Атрактивното мероприятие се провежда с изключителното съдействие на Обшина Бургас и Българският Национален Аероклуб /БНАК/, като тази година е включено в спортните календари и на двете институции.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега