Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас ще отбележи 130 години от Съединението на България

Бургас ще отбележи 130 години от Съединението на България

С отдаване на почит към паметта на всички герои, дали живота си в борбата за Съединението на Княжество България с Източна Румелия, в Бургас ще бъде отбелязан Националният празник - 6 септември.Честванията на националното обединение ще стартират в празничния ден от 10.00 часа на площад "Атанас Сиреков" с ритуал по издигане на националния флаг на Република България и флаговете на Европейския съюз и на Община Бургас.

С отдаване на почит към паметта на всички герои, дали живота си в борбата за Съединението на Княжество България с Източна Румелия, в Бургас ще бъде отбелязан Националният празник - 6 септември.Честванията на националното обединение ще стартират в празничния ден от 10.00 часа на площад "Атанас Сиреков" с ритуал по издигане на националния флаг на Република България и флаговете на Европейския съюз и на Община Бургас.

В 10.30 часа пред Паметника на 24-ти Черноморски пехотен полк /до Военен клуб-Бургас/ ще бъде отслужена заупокойна молитва. Веднага след това ще бъдат положени венци и цветя на признателност към всички, паднали в Сръбско-българската война от 1885 г., довела до Съединението на България.

На 7 септември от 19.00 часа на сцената на Летния театър ще се състои юбилейния спектакъл на единствената българска народна певица, удостоена с награда "Грами" - Калинка Згурова. Концертът ще бъде с вход свободен и е подарък за всички бургазлии и гости на града по случай празника - 6-ти септември.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега