Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската IT гимназия бе отличена на наградите на БАИТ

Бургаската IT гимназия бе отличена на наградите на БАИТ

Освен престижната и красива статуетка, наградата включва още ваучер за книги, хостинг и домейн за една година и компютърен LED монитор.

Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас получи приза в категория "Образователна награда" на осмото издание на конкурса за високи технологии на Българската асоциация по информационни технологии /БАИТ/ за 2018-та година. Отличието беше връчено по време на официалната церемония по награждаване, която се проведе снощи в София, на директора на гимназията Димитрина Тодорова. Освен престижната и красива статуетка, наградата включва още ваучер за книги, хостинг и домейн за една година и компютърен LED монитор.

"Получавам наградата като признание за усилията и съвместната работа на Община Бургас, седемте ИТ компании и образователната общност в града, които създадоха възможност да бъде програмирано бъдещето за по-добър живот на следващите поколения в България. От името на първия випуск на гимназията благодаря на всички наши партньори и на организаторите на събитието за получената награда", сподели Тодорова.

Припомняме Ви, че високотехнологичният кампус беше открит през септември 2018-та година. В него се обучават 108 ученици, които изучават усилено най-съвременните компютърни науки - роботика, изкуствен интелект, блокчейн технологии, киберсигурност.

На церемонията БАИТ бяха връчени общо 11 награди в 11 категории - "Образователна награда", "Младежка награда", "Журналистически принос", "Държавна администрация", "Общинска администрация", "StartUp Компания", "Успешен български ИКТ продукт", "Значителен корпоративен ИКТ проект", "Компания-новатор в използване на авангардни ИКТ решения", "Компания с най-голям принос за популяризирането на имиджа на българската ИКТ индустрия по света" и "Награда за специален принос".

В тазгодишното издание на конкурса взеха участие над 120 участници, сред които бяха личности, компании и институции, свързани с внедряването и развитието на технологичната индустрия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега