Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската окръжна прокуратура предаде на съд убиец от Поморие

Бургаската окръжна прокуратура предаде на съд убиец от Поморие

Бургаската окръжна прокуратура предаде на съд Димитър Димитров. 35-годишният помориец е подсъдим за умишленото убийство на Иван П.

Бургаската окръжна прокуратура предаде на съд Димитър Димитров. 35-годишният помориец е подсъдим за умишленото убийство на Иван П. Той е обвинен и притежанието на боеприпаси и огнестрелно оръжие - пистолет "Макаров", придобити на неустановена дата.

Сцената се разиграла на 15-и ноември м.г., около 19:40 часа на поморийския булевард "Яворов", пред популярно заведение. По данни на прокуратурата, Димитров и жертвата му се познавали отдавна и били в добри приятелски отношения. Няколко дни преди инцидента обаче се скарали жестоко.

На 14-и ноември м.г., подсъдимият и негов приятел пътували савтомобил. По телефона позвънил потърпевшия Иван П. и помолил за среща, която се състояла на паркинга до поморийска пицария. Още щом слезли от колите, обаче, Димитров и жертвата му се сбили. Иван П. започнал да го удря с гумен чук е областта натаза, след което взел ключовете от колата, с която Димитров се предвижвал.

Наследващия ден, около 17:00-17:30ч, Димитровсе видял с друг свой приятел. Двамата паркирали автомобила си пред хранителенмагазин, за да си купят нещо за ядене. След това седнали дахапнат на пейка пред търговския обект. Тогава забелязали автомобил, койтопаркирал в близост до магазина.

От него слезли пострадалият и още един мъж.Виждайки това, Димитров казал на приятеля си да бяга. Пострадалият видял това,след което отишъл до автомобила на побягналите, който бил отключен и им взелмобилните телефони.

По-късно през деня Димитров и неговия приятел се срещнали с още един техен познати разговаряли за инцидентите. Тримата се придвижвали с автомобил, когато виделиколата на пострадалия пред питейно заведение в Поморие. Слезли и сенасочели към него.

През това време пострадалият с двама негови приятели сипоръчали храна. Когато Иван П. видял Димитър Димитров през прозорците, станал отмасата и се насочил към изхода. Това направили и неговите двама приятели.

Димитров извадил пистолет, който другите двама мъже от неговата група не знаеличе носи. След това, Димитров произвел 9 изстрела по посока на Иван П, койтопочинал на място. Димитров напуснал местопроизшествието, като по-късно билзадържан.

Окръженсъд – Бургас е насрочил заседанието си за 19.12.2016г.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега