Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската опера ни кани на "Бал в Савоя"

Бургаската опера ни кани на "Бал в Савоя"

Оперетата от Пал Абрахам ще бъде поставена на 30 октомври.

На "Бал в Савоя" ни канят солистите, оркестъра, хора и балета на Държавна опера - Бургас. Оперетата от Пал Абрахам ще бъде поставена на 30 октомври, от 19:00 часа. Диригент - постановчик е Иван Кожухаров, а режисьор - Марио Николов. В главните роли влизат Марио Николов, Мария Цветкова - Маджарова и Валентина Корчакова – Миролескова.

Когато известен бохем се влюбва и жени, това е краятна една епоха в светския живот. Но да сложиш край е много, много трудно...Когато маркиз Аристид дьо Фобла решава да сложи край на своя живот като заклетерген, той лекомислено смята, че това може да се уреди лесно и по неговожелание. Но когато си богат и атрактивен мъж, жените от миналото ти правятвсичко възможно да те задържат далеч от семейното гнездо. И така Танголита,екзотичната аржентинска танцьорка, принуждава с хитрост Аристид да излъжесвоята любима съпруга и да се измъкне за предварително уговорена вечеря в неявъв вариете „Савоя“ в Ница.

Ножена, която е успяла да впечатли толкова един заклет бохем, че той да се ожениза нея, просто не може да е глупава! Мадлен, с подкрепата на братовчедка сиДейзи Дарлингтън, разкрива забежката, която Аристид допуска „по принуда“... Асамата Дейзи пък е една изключителна жена, която се бори за своята независимости в крайна сметка я постига инкогнито.

Тя разкрива самоличността си, за даполучи своята награда „композитор на годината“, а също така и да докаже на бащаси своята способност да се реализира самостоятелно в живота. И също така за дай позволи да се омъжи, за когото пожелае. По-точно за Мишел, или Мустафа бей, вкогото се влюбва. Който пък е приятел на Аристид и режисьор на забежката сТанголита...

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега