Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаската полиция с превантивни мерки за безопасност на 3 март

Бургаската полиция с превантивни мерки за безопасност на 3 март

Властите предприемат извънредни мерки за добър обществен ред и безопасно придвижване по пътищата по празниците.

Бургаската полиция предприема мерки за добър обществен ред ибезопасно придвижване по пътищата по време на Националния празник на РепубликаБългария – 3-ти март. Създадена е организация за гарантиране на обществения редпреди, по време и след празничните дни, като в 16-те Районни управления наОДМВР – Бургас ще работят дежурни групи за реакция при постъпили сигнали отграждани за произшествия и инциденти.

Засилено ще бъде полицейското присъствие на местата сочаквано струпване на хора – автогари, жп гари, големи търговски обекти, пазарии др., като полицейски екипи ще охраняват всички публични прояви, свързани снационалния празник.

Съобразно изискванията на Закона за оръжията,боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия ще бъде завишенконтрола при транспортирането, законната употреба и съхранението на взривнивещества, огнестрелно оръжие, боеприпаси и пиротехнически средства с целнедопускане на инциденти.

При необходимост ще се взаимодейства с териториалнитеструктури на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”,Бургаско зонално жандармерийско управление, „Гранична полиция” и другикомпетентни държавни институции.

За дните с очаквана най-висока интензивност на движението попътищата – 1 март, 3 март и 4 март, са планирани специализирани операцииза безопасно движение.  Полицейски сили ще извършват контрол по главнитепътища и на входните и изходните артерии на големите населени места и врайоните с концентрация на пътни произшествия в областта. 

Полицейските служителище извършват проверки за правоспособността на водачите, употреба на алкохол инаркотични вещества, както и за шофиране със съобразена скорост. При натоварентрафик ще се подпомага движението на моторните превозни средства, а при крайнанеобходимост може да се създава и временна организация на движение.

ОДМВР – Бургас призовава при произшествия, инциденти илиизвършени престъпления да се подава незабавно сигнал на единния европейскиномер 112 или в най-близкото Районно управление на МВР.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега