Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски блок остана наполовина саниран

Бургаски блок остана наполовина саниран

Причината за това е, че навремето сградата е строена като две отделни сдания, които имат собствен адрес и, съответно, отделен съюз на собствениците.

Бургаски блок остана наполовина саниран, пише в-к "Монитор". Става дума за един от най-големите жилищни блокове в града - този на ул. "Вардар" №1. Причината за това е, че навремето сградата е строена като две отделни здания, които имат собствен адрес и, съответно, отделен съюз на собствениците.

Едната половина на блока е била одобрена по програмата за безплатно саниране, а другата - не кандидатствала, заради опасенията, които плъзнаха в началото на схемата, че собствениците ще загубят собствеността си.

Парадоксалното обаче е, че двете сгради са на практика слепени една за друга. Строени са на калкан и се сливат в един голям блок. Едната му половина, в която попадат четири от входовете, е вече с обновена визия, а другата, която също се състои от четири входа, е сива и олющена.

Предвид прекратяването на програмата и изразходваните средства по текущото кандидатстване, другата част на блока няма да има възможността да кандидатства за финансиране. Това означава, че собствениците или ще трябва да чакат новия регламент, който вероятно ще включва частично покриване на разходите, или сами ще трябва да ремонтират сградата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега