Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски гинеколог е избран за "Доктор на годината"

Бургаски гинеколог е избран за "Доктор на годината"

Акушер гинекологът доц. д-р Георги Хубчев, началник на АГ отделението в университетска болница „Дева Мария“ в Бургас, е избран за „Доктор на годината“ в Националните медицински награди. На официална церемония в софийския хотел „Маринела“, светилата в родната медицина се събраха за пети пореден път, за да отличат най-изявените за годината.

Акушер гинекологът доц. д-р Георги Хубчев, началник на АГ отделението в университетска болница „Дева Мария“ в Бургас, е избран за „Доктор на годината“ в Националните медицински награди. На официална церемония в софийския хотел „Маринела“,  светилата в родната медицина се събраха за пети пореден път, за да отличат най-изявените за годината.

Високото отличие за доц. д-р Георги Хубчев идва след номинация от Българския лекарски съюз и при ожесточена конкуренция. Доц. д-р Хубчев е сред най-изявените имена в акушерството и гинекологията в България, като благодарение на него в урогинекологията са въведени няколко иновативни метода. С най-широк обхват на пациенти е въвеждането на ръчно изработен слинг за оперативно лечение на уринарна стрес инконтиненция. До този момент 600 жени са били спасени от инконтиненция благодарение на иновативния подход към заболяването.

Доц. д-р Хубчев е и акушер-гинекологът, използвал за първи път в Европа плазмен скалпел J-плазма за извършване на отворени и лапаро-ендоскопски операции. Той е и пионер за България и в поставянето на изкуствен сфинктер на жена с тежкостепенна инконтиненция, при която механизмът на уретрата е унищожен.

Доц. д-р Георги Хубчев не пропусна да благодари на ръководството на университетска болница „Дева Мария“, чието АГ отделение оглавява, за условията и възможностите, които дава на лекарите.Университетска болница „Дева Мария“ стана призьор и в специалните пациентски награди.

Престижната награда на пациентите за онкологично лечение отиде в ръцете на началника на отделението по медицинска онкология- д-р Милева. Д-р Милева получи своята номинация от пациентски организации „Заедно с теб“, след извършено проучване за удовлетвореността на пациентите. Високата оценка идва най-вече от достъпността на езика, с който се обясняват предстоящите лечебно-диагностични процедури, доброто отношение и добрата организация за консултации, изследвания и болничен престой.  Пациентите оценяват високо и новаторския подход към лечението им, както и допълнителните услуги в колаборация с другите отделения в болницата, с които се добавя стойност към провежданото лечение. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега