Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски деца с награди от конкурса за рисунка "Мечти за Европа и Китай"

Бургаски деца с награди от конкурса за рисунка "Мечти за Европа и Китай"

Това са Женя Николаева Жечева (5 г.), която печели безплатен самолетен билет до Китай и Георги Димов (10 г.), Биляна Богоева (12 г.) и Симона Кирякова (5 г.).

Четири бургаски деца бяха отличени от делегацията на Европейския съюз в Китай и списание "Светът и Китай" в престижния международен конкурс "Мечти за Европа и Китай", в който покана за участие през 2018 г. като представител на Европа получи град Бургас.

Това са Женя Николаева Жечева (5 г.), която печели безплатен самолетен билет до Китай и Георги Димов (10 г.), Биляна Богоева (12 г.) и Симона Кирякова (5 г.), които печелят настолни календари, детски суичъри и други предметни награди. Рисунките на отличените деца са избрани сред 12-те най-добри за включване в календара за 2019 г. на делегацията на Европейския съюз в Китай, като биват класирани и в поредицата изложби "Китай - Европа - 2018".

С цел представяне на рисунките на всички участници от Европа и Китай, изложбите се провеждат през цялата година в редица китайски градове, сред които Чанчун, Йентай, Пекин, Кунмин, Чинтао и Шенджен.

В миналогодишното издание на конкурса участие взеха повече от 240 деца от бургаски училища, детски градини, арт школи и други организации, включително изразили желание за участие ученици от София и Плевен.

Деца от всички възрасти без ограничения имаха възможност да се включат, като задачата на малките художници бе да нарисуват как си представят Китай или град Йентай, докато китайските деца от своя страна рисуваха България и Бургас.

Всички участвали рисунки бяха обработени и изпратени дигитално до организаторите в Китай, а всеки участник получи сертификат за участие от Делегацията на Европейския съюз в Китай.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега