Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски любители риболовци почистиха язовир "Порой"

Бургаски любители риболовци почистиха язовир "Порой"

Откритите в красивата местност отпадъци се побраха в близо 100 чувала, които бяха извозени от мястото от организаторите на екоинициативата, информират от Община Бургас.

Бургаски любители риболовци почистиха язовир "Порой". Общо 25 ентусиасти се включиха в събирането на боклуци. Откритите в красивата местност отпадъци се побраха в близо 100 чувала, които бяха извозени от мястото от организаторите на екоинициативата, информират от Община Бургас.

Доброволците се организирали във Facebook група с близо 6 000 членове - всички те любители риболовци, които обменят информация за подходящи места, стръв, такъми, публикуват снимки с улова си от морето, реката, язовира. Идеята за почистването е на 35-годишния модератор - бургазлията Димитър Николов.

Той и всички членове на групата имат обща политика - да проповядват уважение към природата и съхранение на нейните ресурси. Освен че са застъпници за регулирания риболов и спортсменството, участниците в онлайн клуба са и запалени еколози.

"Гордея се с всеки един от колегите и приятелите, които подкрепиха тази инициатива. Надявам се следващият път да се съберем много повече съвестни риболовци и природолюбци, за да покажем, че искаме да се наслаждаваме на хобито си сред чиста девствена природа!", каза модераторът Димитър Николов.

Членовете на групата призовават всички туристи, ловци и рибари - винаги да събират отпадъците си и да възпитават от малки децата да се грижат за природата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега