Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски младежи плават "В открито море" на остров "Света Анастасия" на 16 юни

Бургаски младежи плават "В открито море" на остров "Света Анастасия" на 16 юни

Младежки експериментален театър към НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" - Бургас избра туристическия комплекс за представянето на най-новото заглавие в афиша си.

Бургаски младежи ще отплават "В открито море" на остров "Света Анастасия" в петък, 16-и юни. Младежки експериментален театър към НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров" - Бургас избра туристическия комплекс за представянето на най-новото заглавие в афиша си. Постановката "В открито море" ще се играе на откритата сцена на острова, от 19:00 часа.

Желаещите да наблюдават приключението, режисирано от Георги Минков и Христо Симеонов, ще отплават с общинското корабче "Анастасия" от Магазия 1 в 18:00 часа в петък. Във връзка с театралната постановка, курсът на кораб "Анастасия" в 17.00 часа на 16 юни се отменя. Местата са ограничени - необходима е предварителна резервация на телефон 0882 004 124 или на e-mail: reservations@gotoburgas.com.

Постановката е безплатна. Заплаща се пътуването с кораб на преференциални цени:

Стандартен билет - 10 лева;
За пенсионери - 8 лева;
За ученици - 6 лева;
Деца до 7 години - безплатно.

Младите актьори ще разкажат на публиката абсурдната история за трима корабокрушенци на дървен сал, насред морето, които в крайно отчаяние и глад губят човешкото и превръщат сала в предизборна трибуна. Оказва се, че този текст на Славомир Мрожек, който е писан преди много  години, е повече от актуален днес. Според режисьорите зрителите сами ще си отговорят на въпроса: Колко в пиесата е "театър на абсурда" и колко - "театър на реалността"?

Участват Александър Джимджинов, Мартин Йорданов, Симеон Димов и Стоян Величков от класовете по "Актьорско майсторство" на Георги Минков и Даниела Георгиева. Музикално  оформление -  Христо Симеонов. Костюми -  ученици от класа по "Сценичен костюм" на Аглика Атанасова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега