Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски младежи се учат на лидерски умения

Бургаски младежи се учат на лидерски умения

В Младежки културен център - Бургас се проведе обучение на младежи, които ще образуват ядрото на инициативата "Точка за младежки информационен обмен". В рамките на интерактивното обучение, чрез активна комуникация и поставяне на младежите в различни ситуации, лидерите от ядрото успяха да научат най-добрите и ефективни начини за привличане на съмишленици в различни инициативи.

В Младежки културен център - Бургас се проведе обучение на младежи, които ще образуват ядрото на инициативата "Точка за младежки информационен обмен". В рамките на интерактивното обучение, чрез активна комуникация и поставяне на младежите в различни ситуации, лидерите от ядрото успяха да научат най-добрите и ефективни начини за привличане на съмишленици в различни инициативи.

Участниците се ентусиазираха през следващите седмици да приложат на практика наученото, да разпространят идеята на инициативата и да привлекат повече техни връстници при провеждането на следващия дисусионен младежки форум, който се планира да се осъществи през следващия месец.

"Точка за младежки инфомационен обмен" е модел на практика и се реализира по аналогия на италианския център Ginger Zone в община Scandicci (Флоренция, Италия) и Info point - центровете (Флоренция, Италия). Целта е в Младежки културен център - Бургас да се създаде едно пространство за бургаските младежи, където те периодично да се събрират и да обменят информация по теми, които ги вълнуват.

Периодичните срещи целят да генерират младежки идеи, инициативи и дейности, за което младежите ще могат да разчитат на съдействието на центъра и Сдружение "Вселена".

Социалното експериментиране "Точка за младежки информационен обмен" се осъществява в рамите на проекта "Младежи без граници", който се изпълнява Фондация "С.Е.Г.А. в партньорство със сдружение "Европейска академия" Флоренция - Италия, с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега