Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски триумф на втория кръг на Национална боксова лига

Бургаски триумф на втория кръг на Национална боксова лига

При изключителен интерес премина вторият кръг от Националната боксова лига Ефбет в Бургас. Тълпи от фенове се редяха пред касата за залата, за да се сдобият с билети за най-мащабното боксово събитие на България.

Приизключителен интерес премина вторият кръг от Националната боксова лига Ефбет в Бургас.Тълпи от фенове се редяха пред касата за залата, за да се сдобият с билети за най-мащабнотобоксово събитие на България.

Галавечерта сеоказа  изключително успешназа бургаските атлети. Един от топ спортистите на морскияград – боксьорът Иван Атанасов от отбора на „Победа Черноморец“ постигна бизапелационна победа.Младежът, който вече навлезе в „големия бокс“, ставайки републикански шампионпри мъжете, победи с 3:0Калин Мавродиев в категорията до 64 кг.Другата звезда на тима –Якуб Чиновлиев също пожъна успех с 2:1 срещу Венсан Киркоров в категорията до 60 кг.

Вторияткръг на Националната боксова лига Ефбет се проведе в петък вечерта (26октомври) в Спортна зала “Младост“. Любителите на спорта имаха възможността данаблюдават 8 зрелищни битки, поолимпийските правила  - с по три рунда по триминути, за отборите на „Лъвовете“ и на „Багатурите“. В програмата нагалавечерта бяха включени и две професионални срещи от по четири рунда. Главен съдия бе Август Иванов. В съдийската комисиявлязоха още Павел Павлов, Красимир Нешев, Стамен Пенчев, Бисер Костадинов,Валентин Пенев, Паруш Парушев.

„Гвоздеятна програмата“ – срещата между бургаската бокс звезда Милен Паунов и КристиянЙорданов също завърши с победа за бургазлията, при това още във втория рунд,когато опонентът му се отказа, след тежки няколко минути на ринга. Другатапрофесионална среща между Емил Нейков и Николай Николов завърши с победа заНейков с 3:0.

Врамките на галавечерта на ринга се качи и една от легендите на бургаския спорт- Цветан Попов. Почетният гражданин на Бургас, който е и старши треньор на„Победа Черноморец“, отпразнува рождения си ден, като получи плакет отБългарската федерация по бокс, както и поздравителен адрес и отличие от кметана Бургас – Димитър Николов. От „Победа“ АД пъкго изненадаха със специална торта с формата на боксов ринг.

Събитието беорганизирано от Българскафедерация по бокс и Министерството на младежта и спорта, с подкрепата на„Ефбет“, „Победа“ АД, Община Бургас, Мол „Галерия”.  Домакин на събитието бе боксов клуб „Победа –Черноморец“, гр. Бургас.  Медийнипартньори са информационен сайт „Burgas24.bg“ и радио „Power FM“. Третият кръг ще се състоина 15 декември в София.   

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега