Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски ученици с благотворителен концерт в подкрепа на съученик с ДЦП

Бургаски ученици с благотворителен концерт в подкрепа на съученик с ДЦП

Тошко е на 16 години, будно бургаско момче, което се интересува от компютри и учи в елитната Природо-математическа гимназия. Разликата с останалите деца на неговата възраст е единствено в това, че Тошко страда от детска церебрална парализа и се придвижва с помощта на количка.

Тошко е на 16 години, буднобургаско момче, което се интересува от компютри и учи в елитнатаПриродо-математическа гимназия. Разликата с останалите деца на неговата възрасте единствено в това, че Тошко страда от детска церебрална парализа и сепридвижва с помощта на количка. 

Диагнозата си Тошко получава наосем-месечна възраст и от тогава животът на семейството му драстично сепроменя. С много усилия на родителите му неговото състояние значително сеподобрява през годините. Днес той е с отлично съхранен интелект и имавъзможност да развива способностите си като всеки един от нас. Но не е самотова – има реална възможност Тошко да проходи. Сумата, необходима за следващиятетап от  неговото лечение е 7000 лева.

Планирано е то да се проведе в специализирана клиника в Полша, която предлагакомплексно лечение за деца с неврологични проблеми. Узнавайки за добрата перспектива,в главите на две от съученичките на Тошко - Кери и Сияна от 12 клас на ПМГ-Бургас се ражда идеята да му помогнат в набирането на финансовите средства и дастанат част от неговата борба да оздравее.

Инициативата за благотворителенконцерт бързо намира съмишленици и двете момичета успяват да го организират.Концертът е под надслов „Да подадем ръка на Тошко” и ще се проведе  на 16 май от 19 часа в Летния театър в Бургас. Резултатът от усилията насъучениците на Тошко  е наистинаобнадеждаващ - голямата Тони Димитрова подкрепя каузата и се съгласява да пееблаготворително.

Присъединяват се и други изпълнители - утре на сцената наЛетния театър ще излязат Стефан Илчев, Георги Мархолев от Sunrize, F.O.,Hoodini, Gfe , „Добри момчета” и много млади бургаски таланти, решили сизкуството си да подкрепят мечтата на Тодор Кацаров да проходи. Кери, Сияна ивсички, заети с организацията на благотворителната проява, се надяват бургазлиида откликнат на поканата и с присъствието си да подадат ръка на Тошко. Тези, които нямат възможност даизразят подкрепата си лично, но въпреки това имат желание да помогнат, могат даго направят на  сметка: 

IBAN: BG76CRBA98981030014432

BIC CODE:CRBABGSFВалута: BGN

Алфа Банка- клон България

Тодор Николаев Кацаров

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега