Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаски ученици с благотворителен концерт в помощ на Таня

Бургаски ученици с благотворителен концерт в помощ на Таня

В него участие ще вземат бургаски таланти от различни школи като Даниел Бекярски, Зорница Драгийска, Александър Иванов и други изпълнители.

Ученици от Бургас застават зад благотворителна кауза в подкрепа на младата Таня, която страда от ДЦП. Това не е първата проява, която има за цел да помогне на болното момиче. Благодарение на средствата, събрани от благотворителност, Таня вече може да се храни самостоятелно. За да продължи лечението й обаче, са нужни 3000 лева, с които семейството не разполага.

Бургаските ученички Веселина Дамова от ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров" и деветокласничката Калина Енчева от ПГНЕ "Гьоте" - Бургас решават да протегнат ръка на семейството, изпаднало в нужда. За кратко време каузата им набира популярност и двете застават зад организацията на благотворителен концерт в подкрепа на болното момиче.

В него участие ще вземат бургаски таланти от различни школи като Даниел Бекярски, Зорница Драгийска, Александър Иванов и други изпълнители. Младата певица Калина Енчева от Вокално студио "Сезони" ще влезе в ролята на водеща, а нейна сценична половинка ще бъде десетокласничката Стилияна Николова.

Организаторите канят бургазлии и гостите на града на 11.04 (сряда) от 19:00ч. в НХК. Входът е на символичната цена от 3 лв. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега