Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаските ватерполисти станаха втори в Скопие

Бургаските ватерполисти станаха втори в Скопие

Тимът на "Черноморец" направи генерална репетиция дни преди началото на турнира за Купа България - мъже.

Бургаските ватерполисти взеха среброто в международния турнир по водна топка "13 ноември", който се проведе в Скопие, Македония. Тимът на "Черноморец" направи генерална репетиция дни преди началото на турнира за Купа България - мъже.

Старши треньорът Петър Йонов заложи на състав, включващ изцяло юноши на клуба. Дебют при мъжете направи 14-годишният Марин Славов. Заради служебни ангажименти отборът игра без представителите в тази възраст Виктор Арсенов и Павел Ангелов. Липсващите опит и самочувствие на младите ватерполисти обаче им е вдъхнал вицешампионът с "SGW Leimen/Mannheim" във Втора Бундеслига Ивайло Стоянов. През новия сезон той отново ще играе за родния клуб, съобщи Петър Йонов.

Турнирът в македонската столица бе открит с българското дерби между "Черноморец" и "Локомотив НН". Двата отбора играха много равностойно. В началото на мача бургазлии имаха лек превес, но минути преди края на срещата мъжкият тим на столичани надделя с 11:9.

Със сериозна съдийска подкрепа домакините от "Бета" се добраха до равенство 6:6 срещу "Черноморец", който обаче победи сръбския "Лесковац" със 17:4. Така с по-голяма голова разлика бургазлии заеха второто място в турнира.

"Отборът има великолепен облик. Състезателите показаха израстване и това се наблюдава най-вече при Христо Ангелов. Това означава, че може да се разчита на младите. Очаквам достойно представяне в мъжкото първенство. Турнирът беше много полезен за нас, като отборът ще се сработва и в турнира за Купа България", обобщи Петър Йонов. 

Победител в Скопие стана "Локомотив НН". Столичани се справиха с "Лесковац" със 17:3, а срещу домакините надделяха с 11:8. Така третото място зае "Бета", който пък победи четвъртия "Ласковец" с 14:8.  Турнирът за Купа България - мъже е от 17 до 20 ноември на столичният басейн "Диана".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега