Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаските малчугани учат азбуката на здравословното хранене

Бургаските малчугани учат азбуката на здравословното хранене

Поредна сезонна кампания, посветена на здравословното хранене, стартира в детските заведения в Бургас.

Поредна сезонна кампания, посветена на здравословното хранене, стартира в детските заведения в Бургас. Пролетта за малчуганите пристига с изобилие от свежи зеленчуци и други пресни продукти, които децата в региона да опознаят и заобичат.

Инициативата е продължение на стартиралата по инициатива на кмета Димитър Николов политика за здравословно и пълноценно хранене на най-малките бургазлии. Администрацията е наясно, че децата не са големи почитатели на зеленчуците и се опитва да се пребори с това явление чрез различни забавни инициативи. Апелът към родителите е да помогнат в начинанието с личен пример у дома.

* Ето и планираните дейности във всички детски градини на Бургас, планирани за дните до 13 април:

- Миналата седмица бе посветена на темата: "Моите приятели - плодовете и зеленчуците". Децата се запознаха с различните видове плодове и зеленчуци, както и ползата от тяхното консумиране.

- Седмицата от 26.03.2018 до 30.03.2018 г. е под мотото ,,В света на млякото се потопи и вкусни факти научи". Децата ще научат от познавателни интерактивни игри с участието и на родители, за ползите от млякото и млечните продукти.

- В  седмицата от 02.04.2018 до 05.04.2018 г. - "Пътят на хляба". Децата ще се запознаят с целия процес за производство на хляб и хлебни изделия.

- От 10.04.2018 до 13.04.2018 г. - "Азбука на здравословната храна". Децата ще покажат чрез интерактивни игри, викторини и др. наученото през този месец на здравословно хранене, който е посветен на различни полезни хранителни продукти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега