Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаският районен съд призна за виновни и осъди четирима за търговия с бебета

Бургаският районен съд призна за виновни и осъди четирима за търговия с бебета

Трима от обвиняемите получиха ефективни присъди, а четвъртият - условно наказание.

Бургаският районен съд призна за виновни и осъдичетирима души за незаконна търговия с бебета. Трима от обвиняемите получиха ефективни присъди, а четвъртият - условно наказание. Решението на БРС може да бъде обжалвано или протестирано пред Бургаския окръжен съд в 15-дневен срок.

Делото е стартирало през 2014-а година, посочват от пресцентъра на съда. Обвиняеми са Руси Х., Мехмед А., Славка А и Йордан А.

Първият от тях получи 3 години лишаване от свобода, отложени с пет години изпитателен срок. Съдът наложи и глоба от 15 000 лева. Руси Х. бе признат за виновен в това, че е приел в жилището си бременна жена, чието неродено дете било предназначено за продан.

Вторият подсъдим - Мехмед А. получи наказание от 10 години затвор. Наложена му бе и глоба в размер на 50 000 лева за това, че транспортирал бременната жена през границата в Гърция, където я настанил в жилище. Целта на деянието била продажба на детето.

Сходно е и обвинението срещу Славка А., обвинена като съучастник на Мехмед. Обвиняемата получи наказание от 6 години затвор и ще трябва да заплати глоба в размер на 30 000 лева.

Четвъртият подсъдим получи наказание от 10 години затвор и глоба 50 000 лева. Според обвинителния акт, Йордан А. транспортирал друга бременна жена през границата и я настанил в жилище в Гърция. Целта била продажба на бебето й.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега