Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаският районен съд проведе първо съдебно заседание по делото на Петър Низамов

Бургаският районен съд проведе първо съдебно заседание по делото на Петър Низамов

Днес в Бургаския районен съд се проведе първо открито съдебно заседание по делото срещу Петър Низамов - Перата, обвинен в лишаване от свобода трима афганистанци. Той е подсъдим и за притежание на наркотици.

Днес в Бургаския районен съд се проведе първо открито съдебно заседание по делотосрещу Петър Низамов - Перата, обвинен в лишаване от свобода трима афганистанци. Той е подсъдим и за притежание на наркотици.

На искането на защитата в началото на днешното заседание,делото да бъде гледано от Районен съд – Малко Търново, Бургаският районен съдуточни, че двамата съдии, които са на щат в Малкотърновския съд не могат дагледат делото по същество, защото са гледали мерките за неотклонение наобвиняемия. Съдебният състав уточни, че Върховен Касационен съд се е произнесълпо подсъдността на делото и е определил Районен съд – Бургас като компетентнияорган, който да разглежда това дело.

Низамове привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 142 а, ал. 1 от НК, за това, чена 10.04.2016 г. в землището на с. Звездец, общ. Малко Търново противозаконнолишил от свобода трима афганистански граждани и за престъпление по чл. 354 а,ал. 5 от НК, за това, че държал високорискови наркотични вещества – коноп.

Бургаскиятрайонен съд докладва днес, че тримата пострадали са били настанени в транзитенцентър Пъстрогор, област Хасково, след подадена от тях молба на 03-ти юни т.г.,като самоволно са го напуснали и до момента са в неизвестност.

Всъдебното заседание днес бяха изслушани 2 вещи лица и 7 свидетели, четирима откоито служители на Гранична полиция и ОД на МВР – Бургас. Бургаскиятрайонен съд допусна до разпит в следващото съдебно заседание още двамасвидетели – две поемни лица, присъствали по време на претърсването на жилищетона обвиняемия. Тогава съдът ще изгледа информацията в приложените по делото 4броя дискове.

За допускане на допълнителна експертиза, съдът ще се произнесе следпреглеждане на записите. Предстои изслушването и на анонимния свидетел поделото.Районенсъд – Бургас  насрочи следващото съдебнозаседание по делото да се проведе на 19-и декември.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега