Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаско радио отново води абитуриенти на бала с британски парти автобус

Бургаско радио отново води абитуриенти на бала с британски парти автобус

Целта на играта е да се даде възможност на един цял клас да пътува безопасно.

И тази година бургаското радио "Power FM" ще търси "най-маняшкия клас" абитуриенти, които да заведе на бала с британски парти автобус. Инициативата се провежда за шести пореден път. За да участват в конкурса, младежите трябва да качат обща снимка на класа си в специално създадена уеб страница към сайта на станцията.

Оригиналният британски парти автобус ще пътува до мястото на бала със собствен DJ, който ще вдигне още повече градуса на настроението на абитуриентите преди балната вечер. Целта на играта е да се даде възможност на един цял клас да пътува безопасно, учениците да не се делят на луксозни лимузуни и други автомобили, и да си прекарат една незабравима последна вечер в компанията на своите приятели, съобщават организаторите.

Срокът за изпращане на снимките е от 14 март до 9 април. Победителят ще бъде определен с гласуване, което ще започне на 10-и април и ще продължи точно 5 дни. Да гласува може всеки с валиден e-mail адрес. Победителят ще бъде обявен на 18-и април, а самата награда ще посрещне абитуриентите на мястото на събиране в деня на бала им.

Шест "маняшки" класа вече си подариха незабравим купон преди купона. Победители в конкурса миналата година бяха 12-и Г клас на Търговската гимназия, а преди тях с парти автобус на бала ходиха и ученици от ПМГ, ПГМЕЕ и Немската гимназия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега