Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаско радио с инициатива в подкрепа на талантите от региона

Бургаско радио с инициатива в подкрепа на талантите от региона

„Добрата кауза“ – така се казва най-новата инициатива на колегите от “Power FM”. Те са се заели с нелеката задача да помагат на талантите в Бургаско. По неофициални данни, над 3500 души изоставят Бургас всяка година. Това е стряскаща статистика, която показва как бъдещето се изплъзва от региона. Знаете, причината в голяма част от случаите е невъзможността човек да се развива на мястото, на което се намира. По-доброто предложение за развитие на друго място също е голям стимул.

„Добрата кауза“ – така се казванай-новата инициатива на колегите от “Power FM”. Те са се заели с нелеката задача да помагат наталантите в Бургаско. По неофициални данни, над 3500 души изоставят Бургасвсяка година. Това е стряскаща статистика, която показва как бъдещето сеизплъзва от региона. Знаете, причината в голяма част от случаите еневъзможността човек да се развива на мястото, на което се намира. По-добротопредложение за развитие на друго място също е голям стимул.

„Ние, от Радио „Power FM”, искамеда покажем на нашите съграждани, че могат да се развиват успешно и тук. Искамеда подадем ръка в тяхното успешно развитие”, споделят организаторите.

През 2016 година всеки месец ще сетърси доброто - добрата кауза и ще бъде подпомогната чрез реализация. В рамките на една година те ще сетърсят каузи на таланти в областта на науката, музиката, спорта и изкуството.Всеки слушател на радиото може да номинира своя или кауза на друг, която смята,че заслужава да бъде подкрепена.

Главен герой в „Добрата кауза” може да бъде,както един човек, така и група от хора, ако дейността, в която искат да серазвиват, е обща. Участникът трябва да е наистина добър в това, което прави.Растежът в развитието му да е налице. Да бъде упорит и дисциплиниран вдейността си! Ако ти си всичко това, или познаваш такъв човек, но финансите саосновна спънка по пътя към успеха, влез на www.powerfm.bg, кликни на банера на “Добрата кауза”, влез в секция „Участвай” в страницатана каузата и изпрати историята, която искаш да номинираш! Ще се отзоват!

До края на 2016 година всеки отвас може да номинира неограничен брой каузи. На 25 число на всеки месец ще се събиратизпратените до момента каузи и жури ще избира тази,  чийто успех ще бъде подкрепен финансово. За всяка една от каузите ще можеда гласувате и вие - на сайта на радиото в секция „Участници”. Това ще сеслучва от 1 март, когато всички номинирани станат видими в страницата наинициативата.„Ние, Радио “Power FM”, вярваме,че всеки има право на осъществяване на мечтите си в областта, в която е добър итам, където живее!

Идеята за „Добрата кауза” е породена от желанието ни да допринесемв прогреса талантите на южното Черноморие и да подсилим смелостта им за постигане на поставените цели. С тазиинициатива искаме да допринесем за това Бургас да стане град на неограниченитевъзможности”, заявиха организаторите. Инициативата се организира с подкрепатана денонощни магазини “Тришър”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега