Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бурята Копу взе най-малко 12 жертви във Филипините

Бурята Копу взе най-малко 12 жертви във Филипините

Силите на тайфуна Копу отслабнаха, но тропическата буря продължава да нанася щети по северните брегове на Филипините. Най-малко 12 са жертвите от наводненията, свлачищата и разрушенията, предизвикани от Копу. По непотвърдени данни, обаче, загиналите може би са два до три пъти повече.

Силите на тайфуна Копу отслабнаха, но тропическата буря продължава да нанася щети по северните брегове на Филипините. Най-малко 12 са жертвите от наводненията, свлачищата и разрушенията, предизвикани от Копу, предават световните агенции. По непотвърдени данни, обаче, загиналите може би са два до три пъти повече.

Властите в столичния остров Лузон предупредиха, че опасността не е преминала и през следващите дни се очакват нови наводнения. Макар силата на ветровете да се успокои, тропическата буря продължава да носи обилни дъждове.

Филипините често стават жертва на тайфуни, но Копу се оказа по-опасен заради ниската скорост, с която се придвижва, удължавайки влиянието си във времето. Тропическата буря накара десетки хиляди да напуснат домовете си, причини наводнения, разрушения, затвори пътища и спря електричеството в цели градове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега