Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

България и Турция се споразумяха по въпроса с превозвачите

България и Турция се споразумяха по въпроса с превозвачите

След 6-часови преговори по въпросите на превозвачите, транспортните министри на България и Турция успяха да достигнат до консенсус за увеличение броя на разрешителните и либерализация на процедурите, съобщи пред bTV министър Данаил Папазов.

След 6-часови преговори по въпросите на превозвачите,транспортните министри на България и Турция успяха да достигнат до консенсус заувеличение броя на разрешителните и либерализация на процедурите, съобщи пред bTV министър ДанаилПапазов.

Преговарящите са се споразумяли за подписването на новаспогодба, осигуряваща разумни квоти за превозвачите. Действащата в момента еособено остаряла – съставена през 1977 година. Работата по новия документ щезапочне в началото на март и би трябвало да бъде готов в рамките на околомесец.

„Новото споразумение обхваща всички двустранниразрешителни. На настоящия етап е единствено невъзможно те да обхванат от и затрета страна. При всички положения, ако тази спогодба бъде изработена всроковете, за които се договорихме и бъде въведена в действие, торазрешителните, които са от и за трета страна ще бъдат значителноувеличени", заяви министър Папазов.

Спогодбата ще задължи и двете страни да си оказват пълносъдействие за облекчение на транспортните услуги. В това число ще бъде създадени горещ телефон, на който всеки водач с проблем на границата ще може даинформира, за да се вземат своевременно мерки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега