Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Български медии се обединяват в кампанията "Нужни сте ни живи"

Български медии се обединяват в кампанията "Нужни сте ни живи"

Национални и регионални медии се обединяват в кампания под мотото „Нужни сте ни живи!“ Тя представлява призив към разум и грижа за другите участници в движението. Нека запалим свещ – по една за живите и за умрелите.

Национални ирегионални медии се обединяват в кампания под мотото „Нужни сте ни живи!“ Тяпредставлява призив към разум и грижа за другите участници в движението. Неказапалим свещ – по една за живите и за умрелите. Да почетем паметта на онези,които загинаха във войната по пътищата. Да се помолим за живота на всички,които участват всеки ден в тази борба без победител – деца, възрастни,пешеходци и шофьори.

Инициативата е наБългарската национална телевизия и е вдъхновена от поредния трагичен инцидент,помрачил празничното настроение в навечерието на 24-ти май. В края на миналатаседмица петима души загинаха в дупнишкото село Яхиново. Четирима младежи и41-годишна жена. Зад волана на колата-убиец бил 19-годишен младеж. Причината –обилно количество алкохол и превишена скорост.

Солидарните къмкампанията „Нужни сте ни живи“ призовават – нека от днес до 24-и май всеки денпалим свещички в знак на солидарност към пострадалите и безкомпромисност къмнарушителите. Нека всеки сигнализира за нередностите на пътя, за да моженарушителите да бъдат наказани. Идеята на кампанията е да обедини всички срещубезрасъдното поведение на пътя.

Екипът на PoligrafF.netсе включва към призива – Нужни стени живи! Всички! И безрасъдните шофьори и невинните жертви! Вниманието и спазванетона правилата осигуряват безопасността както на нас самите, така и напешеходците и колегите шофьори. Законът за движение по пътищата не е създаден,за да ни ограничава и подтиска, а за да ни предпазва. Да предпазва мен, теб,моето дете, твоето дете.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега