Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бъчварова: Гражданите трябва да се чувстват сигурни

Бъчварова: Гражданите трябва да се чувстват сигурни

"Пазим европейските граници по шенгенски начин и образец" - даде оценката си министър-председателят Борисов.

"Гражданите трябва да се чувстват сигурни. Така, както е конструирано и изградено съоръжението, практически не дава възможност за преминаване, дори по лeсните участъци. Вече го усещаме и това е важното, което трябва да кажем на хората. След около 2 месеца ще имаме изградени 146 км", заяви министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова след инспекция на темповете на изграждането на възпрепятстващото съоръжение на българо-турската граница.

В проверката участие взеха и премиерът Бойко Борисов, министърът на отбраната Николай Ненчев и народният представител Валери Симеонов. Четиримата обиколиха по протежението на оградата с военен хеликоптер и инспектираха строежа в района на Малко Търново.

"Пазим европейските граници по шенгенски начин и образец" - даде оценката си министър-председателят Борисов.  Той подчерта значението на подписаното Споразумение за реадмисия с Турция. Премиерът благодари на британския премиер Дейвид Камерън за предоставените безвъзмездно 40 джипа Ленд раувър. 

"Автомобилите ще са от полза за патрулирането в пресечена местност, където техниката се амортизира бързо. В Брюксел ме попитаха чувствам ли подкрепата на Европа - по този начин подкрепата се вижда", добави министър Румяна Бъчварова. 

Според заместник-посланика на Великобритания Сара Райли дарението, което е пряк резултат от посещението на премиера Камерън в България през миналия декември, е израз на изключително доброто приятелство между двете страни и ще допринесе за повишаването на капацитета на българската гранична полиция.

Според оценката на депутата Валери Симеонов, изграденото съоръжение изглежда внушително и сигурно.Продължаваме да изпълняваме последователно нашите ангажименти и отговорности. Съоръжението е добре направено и добре поддържано, отбеляза министър Николай Ненчев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега