Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Белгия, Нидерландия и Австрия живеят най-щастливите европейци

В Белгия, Нидерландия и Австрия живеят най-щастливите европейци

Това сочат данните на Евростат.

В Белгия, Нидерландия и Австрия живеят най-щастливите европейци. Това сочат данните на Евростат от проучване, осъществено през 2018-а година. В рамките на анкетата, доброволците трябвало да посочат колко често са се чувствали щастливи през последните четири седмици - през цялото време, през по-голямата част от времето, понякога, от време на време или никога.

Оказва се, че едва 14% от населението на Стария континент е съставено от постоянно щастливи хора. 48% от респондентите са избрали втория отговор, като са посочили, че са щастливи през по-голямата част от времето. Никога не изпитват щастие 2% от европейците.

Над три четвърти (76%) от хората в Белгия, Нидерландия и Австрия са отговорили, че се чувстват винаги или почти винаги щастливи. Това прави тези три страни "най-щастливите в Европа". Очаквано, почти в дъното на класацията е и България, където щастливи се чувстват едва около 35% от хората.

По-мрачни са единствено в Латвия, където 31% са избрали отговорите през цялото време или през по-голямата част от времето. С едно стъпало по-щастливи са в Хърватска, където процентът на доволните от живота е малко над 40 на сто.

Най-голям дял на отговорилите, че са постоянно щастливи е отчетен в Испания (29%). На обратната страна на скалата е Латвия, където 28% са заявили, че никога не изпитват щастие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега