Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Бургас гледат Евро 2012 на огромен екран на плажа

В Бургас гледат Евро 2012 на огромен екран на плажа

Огромен екран ще предава футболните срещи на Евро 2012 на бургаския плаж. Платното с размери 6,50 на 5 метра вече е монтирано на пясъка до ресторант „Фиеста”.

Огромен екран ще предава футболните срещи на Евро 2012 на бургаския плаж. Платното с размери 6,50 на 5 метра вече е монтирано на пясъка до ресторант „Фиеста”. Така бургазлии ще станат съпричастни с играта на 16-те отбора, които ще се състезават за титлата на новия европейски шампион.

Първенството на Стария континент започва тази вечер в Полша с мачовете от Група А. Двубоят на откриването е между домакина – Полша и Гърция от 19.00 часа българско време. Подаръкът да се потопите в магията на футбола пред огромен екран, лежейки на бургаския плаж, е на концесионера Атанас Атанасов. Отново по негова инциатива паралелно със старта на Евро 2012 ще се проведе турнир по плажен футбол «Бургас бийч» на новите спортни игрища на Северния плаж.

Записванията за него продължават до 17.30 ч. тази вечер, а плажният футбол ще се играе събота и неделя. Футболните фенове могат да се подготвят за почти денонощен футболен маратон, който ще започва от 9 ч. сутринта на живо и ще приключва с края на европейските футболни срещи пред огромния екран.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега