Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Българово и тази година поглеждат към звездите

В Българово и тази година поглеждат към звездите

И тази година Българово ще отбележи Деня на младежта (12 август) с поглед, вперен под звездите. Традиционната обсерватория на открито ще започне в 20:30 часа. Половин час по-рано, във фоайето на читалище "Съгласие 1905" участниците ще могат да разгледат и атрактивна изложба.

И тази година Българово ще отбележи Деня на младежта (12 август) с поглед, вперен под звездите. Традиционната обсерватория на открито ще започне в 20:30 часа. Половин час по-рано, във фоайето на читалище "Съгласие 1905" участниците ще могат да разгледат и атрактивна изложба.

Експозицията представлява колекция от фотоси на звезди, планети и други космически обекти. Те са дело на членовете на Астрономическо сдружение "Звездно сияние". В 20 часа празничната вечер ще бъде открита именно с тази впечатляваща изложба.

В 20:30 часа ще започне и нощният поход към телескопите и мястото за наблюдение. Единственото условие за всички, желаещи да наблюдават звездите, е да бъдат с подходящи обувки, фенерче и топли дрехи.

Организатори на инициативите по случай Деня на младежта са кметството в град Българово, читалище "Тракия 2015" - Бургас и читалище "Съгласие 1905" - Българово.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега