Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Поморие пристига чудодейната икона "Св. Богородица Седмострелна"

В Поморие пристига чудодейната икона "Св. Богородица Седмострелна"

Светинята ще пристигне в манастир „Свети Георги Победоносец“ в 8.00 часа утре /09.08.2016 г./, а в 18.00 часа с литийно шествие ще бъде пренесена до храм „Свето Преображение Господне”. Там тя ще бъде оставена за поклонение до 21.00 часа на 11.08.2016 г.

По инициативана кмета на община Поморие Иван Алексиев, съвместно с фондация „Балканскиинститут за възстановяване и развитие”, чудодейната икона „Света БогородицаСедмострелна - Смекчаване на злите сърца“ ще бъде посрещната в града.Светинятаще пристигне в манастир „Свети Георги Победоносец“ в 8.00 часа утре /09.08.2016г./, а в 18.00 часа с литийно шествие ще бъде пренесена до храм „СветоПреображение Господне”. Там тя ще бъде оставена за поклонение до 21.00 часа на11.08.2016 г.

Само съссредства от дарения и пожертвувания хората, получили изцеление и утеха, правятна иконата драгоценен сандък и неин храм в Подмосковието. „Света БогородицаСедмострелна” неуморно пътува по света, а популярността й непрестаннорасте.

Изображението има особенасила и помага при проблеми в семейството, на работното място, заизбягване на военни конфликти и други. Наричат я „Смекчаване на злите сърца“,защото съприкосновението с нея кара хората да се успокоят, да укротят своягняв и да бъдат по-смирени.Освен чепомага на миряните, иконата реагира и на случващото се по света.

Предивзривовете в Москва през 1999 г. молещите се усетили миризма на тамян изабелязали появата на тъмни кръгове около очите на Божията майка. А ден предитрагедията с подводницата „Курск“, на иконата се появяват кръвотечащи рани.

Това е малка част от свидетелствата и чудесата, описани в специален дневник идаващи основание за вярата, че молитвите пред иконата носят изцеление иуспокоение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега