Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В държавната администрация стартира стипендиантска програма

В държавната администрация стартира стипендиантска програма

Списъкът за 2018-а година включва специалностите строително инженерство, геодезия, информационни системи и технологии, публична администрация, аграрни науки.

За първи път у нас се въвежда стипендиантска програма в държавната администрация. С нея публичният сектор ще стимулира младежи от цялата страна да завършват специалности,  за които в отделни администрации съществува недостиг на експерти. Размерът на месечната стипендия се определя в зависимост от бюджета на конкретната структура, като няма да надхвърля 330 лева.

Одобренитестипендианти ще имат наставник по време на провеждането на програмата и ще сазадължени да работят в съответната структура минимум три години след завършванена висшето си образование.Могатда кандидатстват студенти – български граждани, които са завършили трети курспо специалност, включена в списъка. Изборът се провежда от комисия всъответната администрация на три етапа – подбор по документи, писмен изпит иинтервю.

Списъкътна специалностите, за които ще се отпуска стипендията, ще се актуализира ежегодно по предложение на администрациите, а затази година са включени строително инженерство, геодезия, информационни системии технологии, публична администрация, аграрни науки.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега