Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В края на януари посрещаме китайската година на огнения петел

В края на януари посрещаме китайската година на огнения петел

Според източното летоброене, през януари 2017-а ще настъпи 4713-ата година от китайския календар.

На 28-и януари 2017-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Огнения петел. Лунната Нова година е най-продължителният празник в източната култура. Той се нарича още Пролетен фестивал и продължава цели 15 дни. Празникът е посветен на пролетното прераждане на Земята.

Според източното летоброене, през януари 2017-а ще настъпи 4713-ата година от китайския календар. Същото летоброене използват и в Корея, Виетнам, Япония и др. Годината на огнения петел ще продължи до 16-и февруари 2018-а година.

Родените под знака на петела са работливи, изобретателни, талантливи и смели. Късметлийските им цветове са златно, жълто и кафяво, а щастливите им цифри са 5, 7 и 8. Подходяща за хората от тази зодия е кариерата в продажбите, спорта и образованието. Петлите са верни и грижовни приятели, които спазват обещанията си и държат на думата си. Техен недостатък е, че са склонни да се хвалят с постиженията си и така да поставят хората в неудобно положение.

Според китайския хороскоп, годината под знака на зодиакалното животно на един човек рядко е късметлийска за него. Но 2017-а се очертава силна за всички, независимо от зодията им, ако заложат на типичните черти на родените под този знак - работливост, креативност, лоялност. За петлите годината ще започне с проблеми по отношение на здравето, но нещата ще се стабилизират през втората половина на 2017-а.

Астролозите вещаят сериозни обрати в живота на петлите и множество възможности за прераждане на духа и обновяване на личността. По отношение на любовта, родените под този знак могат да очакват драматични моменти и трусове във връзките. В средата на годината обаче ги чака възход в личен план. Финансовото им състояние ще бъде стабилно, без големи сътресения, но и без голям напредък.

В службата ситуацията е сходна - поставените цели ще бъдат постигани, но сериозен скок нагоре в кариерата е малко вероятен. По-важно е обаче да се съсредоточат в това да се погрижат за дома и семейството си.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега