Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В понеделник започва "Лятно кино под звездите"

В понеделник започва "Лятно кино под звездите"

Тазгодишното издание на бургаския фестивал ще бъде посветено на руското кино.

В понеделник започва "Лятно кино под звездите" 2017. Тазгодишното издание на бургаския фестивал ще бъде посветено на руското кино. През следващата седмица бургазлии и гостите на града ще имат възможността да гледат пет съвременни руски филма на Открита сцена "Охлюва" в Морската градина.

Прожекциите ще започват в 21:00 часа. Тази година ще бъдат излъчени комедията "Закуска при татко" /2015 г., реж. Мария Кравченко/, драмата "Две жени" /2014 г., реж. Вера Глаголева/ "Колектор" /2016 г., реж. Алексей Красовский/, военната драма "Батальонът" /2014 г., реж. Дмитри Месхиев/ и "Бездуховност" /2012 г., реж. Роман Пригунов/. Последната лента ще бъде показана едновременно в зала "Петя Дубарова" на Културен център "Морско казино" и пред посетителите на туристически комплекс "Акве Калиде" в кв. Ветрен.


В комедията "Закуска с татко" креативен директор на рекламна агенция счита, че животът му е успешен. Безгрижен, самовлюбен и постигнал и всичко... до момента, когато на прага на неговия разкошен пентхаус се озовава Аля, която твърди, че му е дъщеря...

"Две жени" разказва как подреденият живот в имението на Аркадий Сергеевич Ислаев приключва с пристигането на новия учител на сина му - студента Алексей Беляев. Майката Наталия Петровна се увлича по младия човек. Страстите се разпалват още, когато студентът става обект на романтичните чувства и на младата възпитаница Верочка.

Филмът "Колектор" показва за циничния и хладнокръвен банков колектор Артур, който работи с едри длъжници. В своята работа той постига успех, използвайки не насилие, а изпитани методи за психологическа обработка на длъжника. Като добър психолог, той бързо намира уязвимите страни на задлъжнелия и майсторски ги използва. Неочаквано Артур сам става жертва - жената на един от длъжниците, самоубил се след разговор с колектора, решава да му отмъсти. В интернет се появява скандално видео с негово участие, в резултат на което от него се отдръпват приятели и колеги. Артур се озовава пред избора - да извърши самоубийство или за една нощ да изясни кой го е измамил.

"Батальон" или "Батальонът на смъртта" е посветен на женските батальони на смъртта, създадени в периода на Първата световна война. През лятото на 1917 год. първата женска чета на смъртта, която е под командването на старши подофицер Мария Леонтиевна Бочкарьова. Получилите всестранна подготовка жени-войници на 21 юни 1917 година са изпратени на Западния фронт в Беларус, където се сблъскват с царящия в руските войски хаос и анархия. На доброволците им предстои да преживеят ужасите на газова атака, да пресекат побратимявания с противника и да участват в нощния бой от 9 юли 1917 год.

"Духless" /"Бездуховност"/ е психологическа драма по романа на Сергей Минаев "Духless. Повест за неистинския човек". На 34-я Московски международен кинофестивал е избран за откриващ фестивала филм. На 5 март 2015 година излиза продължението на филма "Духless 2". Издаденият през 2006 година роман е преиздаден в Русия, а така също и в Англия, Германия, Австрия, Швейцария, България и даже във Виетнам.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега