Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"ВИП"-ът покори бургаската публика

"ВИП"-ът покори бургаската публика

Вълнуващ, проницателен и модерен – с тези три думи можем да опишем моноспектакъла на Мариан Вълев – „ВИП“. Но понеже ние от PoligrafF.net не вярваме в лаконичността, когато става дума за изкуство, нека ви разкажем малко повече за спектакъла, с който актьорът гостува в Бургас вчера.

Вълнуващ, проницателен и модерен – с тези три думи можемда опишем моноспектакъла на Мариан Вълев – „ВИП“. Но понеже ние от PoligrafF.net не вярваме влаконичността, когато става дума за изкуство, нека ви разкажем малко повече заспектакъла, с който актьорът гостува в Бургас вчера.

Слeд20-годишно отсъствие на театралната сцена, Мариан Вълев се завърна приМелпомена с моноспектакъла по Ерик Богосян – „ВИП“. Куката, както го познаватповечето от хората заради ролята му в хитовия сериал „Под прикритие“, успя дапресъздаде същността на ВИП-аджийството и трагикомичните процеси, коитоуправляват съвременното общество, прекланящо се пред успеха и парите катодвижеща сила.

Спектакълът е впечатляващ и модерен, както с режисурата,така и с великолепната игра на Вълев. Сценичните превъплъщения се редуват синтегрирано видео, за да изградят един общ образ на съвременността ни.  

Самият Вълев, който  често подчертава, че играе заудоволствие, е работил по текста, преплитайки оригинала със собствената нидействителност и ролята си в „Под прикритие“. Това се отрази на бургаскатапублика, която не откъсна очи от сцената. Гостите в залата на НХК се заливахаот смях с актьора и притихваха, докато гласът му изпълваше пространството.

След спектакъла, във фоайето на Дома на нефтохимика,почитателите на артиста го „причакаха“ за снимки и автографи. С широка усмивкаВълев посрещна най-младите си фенове с въпроса „Ама не ви ли беше малко тежичкотова? Или ви хареса?“. Младежите пък му отвърнаха с шумни възгласи наодобрение.

Поне половин час Вълев се снима, раздава автографи иобсъжда актьорската професия, разликите между театъра и киното, както и ролятаси в „Под прикритие“ с почитателската „агитка“, която го бе наобиколила. Освенвсичко друго, актьорът благодари на бургаската публика за топлото посрещане.Призна си, че е доволен от представлението и от реакциите на хората в залата:„Всичко беше толкова непринудено, готино…“, коментиратой.  Мариан Вълев игра на бургаска сцена по покана на Маруся Русева от "Арт Ателие".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега