Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ВКС остави в сила решения на Апелативен съд - Бургас за две убийства

ВКС остави в сила решения на Апелативен съд - Бургас за две убийства

Потвърдиха присъдите на Ремзи Мустафа и Димитър Радев.

Върховнияткасационен съд остави в сила решение на Апелативен съд – Бургас, с коетобе увеличено наложено на Ремзи Мустафа наказание лишаване от свобода от 11 годинии 8 месеца на 13 години и 4 месеца за убийството на 75-годишен мъж в селоЛюляково.

Припомняме Ви, че на 10-и март 2016-а г., в местността “Миризливата чешма”, на около 7 километра от Айтос, Мустафа умъртвил Хака Х., нанасяйки му множество удари с камък в областта на главата. Пострадалият получил мозъчно сътресение, довело до тежък и необратим мозъчен оток. Жертвата починала в следствие на нараняванията си.

Мустафа е с предходни осъждания за изнасилване, грабеж,кражба и измама. Той ще трябва да изтърпи и остатъка 1 година, 5месеца и 6 дни от общото му наказание по две други дела за престъпления от общхарактер. Подсъдимият е осъден на заплати на съпругата на убития 110 000 лв.обезщетение и по 90 000 лв. на всяко от трите му деца. 

Върховнитемагистрати оставиха в сила и решението на Апелативен съд - Бургас, с коетопотвърждава 15-годишната присъда на Димитър Радев за убийството на рускинята Наталия Стаматова. Случаят е от05-и октомври 2015 г. когато след пиянски скандал Радев пребива до смърт Стаматова,нанасяйки й тежка черепно-мозъчна травма, изразяваща се в остър травматиченсубдурален кръвоизлив и мозъчна контузия.

Мъжът е осъден на 15 години „лишаванеот свобода“ при първоначален „строг“ режим. Той трябва да заплати по 70 000 лв.неимуществени вреди на децата на пострадалата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега