Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ван се вряза в ресторант в Мюнстер, двама загинаха

Ван се вряза в ресторант в Мюнстер, двама загинаха

Министерството на външните работи няма данни за пострадали български граждани.

Ван се вряза в ресторант в немския град Мюнстер. При инцидента са загинали двама гости на обекта, както и водачът на превозното средство, предават световните агенции. По данни на полицията, шофьорът се е самоубил с огнестрелно оръжие. За момента няма данни за принадлежността му към екстремистка организация.

Към 19.00 часа вчера Министерството на външните работи нямаше данни за пострадали български граждани. Всички, които желаят да получат информация или да подадат сигнал за техни близки, могат да го направят на дежурните телефони на посолството в Берлин: +49 30 201 0922; +49 176 122 99 190 и на генералното ни консулство във Франкфурт на Майн: +49 69 509 278 13 10. Междувременно, социалната мрежа Facebook активира платформата "Не съм пострадал", с която жителите в района могат да информират близките си, че не са потърпевши от инцидента.

Ванът е умишлено подкаран към изнесените на открито маси пред популярно заведение в Стария град, предава Ройтерс. Около 20 души са пострадали, като шестима от тях имат сериозни наранявания. По данни на местните медии, водачът е 48-годишен местен мъж, вероятно страдащ от психични проблеми. За момента информацията не е потвърдена от властите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега