Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Варненски осмокласник получи 7 години затвор за жестокото убийство на клошар

Варненски осмокласник получи 7 години затвор за жестокото убийство на клошар

14-годишното момче, заедно с друго на 13 години, пребили жестоко бивш полицай.

Варненски осмокласник получи ефективна присъда от 7 години затвор за жестокото убийство на клошар. 14-годишното момче, заедно с друго на 13 години, пребили жестоко бивш полицай, живял като бездомник в квартал "Владиславово".

Случаят е от нощта на 20 срещу 21 януари 2018 г. Според събраните по случая данни, двете момчета пребили от бой жертвата си и се гаврили с мъжа, а действията им били снимани от друго дете. Тежка черепно-мозъчна травма, съчетана с гръдна травма е причината за смъртта на 53-годишния бездомник, по тялото на което съдебните медици установили 6 счупени ребра и счупена гръдна кост.

Според съдебномедицинската експертиза, смъртта на 53-годишния мъж настъпила 7-8 часа след побоя, продължил около 45 минути. През това време, бившият служител на реда напълно осъзнавал какво се случва с него.

"След като човек прочете заключението на съдебномедицинската експертиза, забравя, че всичко това е извършено от непълнолетен и малолетен заради жестокостта, с която двете деца са убивали", каза вчера представителят на Окръжната прокуратура във Варна. Петокласникът е настанен в дом за принудително настаняване на малолетни лица.

Законът предвижда за убийство, извършено от непълнолетни, наказание от 3 до 10 години. Постановената присъда на Варненския окръжен съд за осмокласника е над средния размер.  Тя подлежи на обжалване пред Апелативния съд.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега