Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ватерполистките на "Черноморец" играха на силен турнир в Измир

Ватерполистките на "Черноморец" играха на силен турнир в Измир

Девойките на ватерполния „Черноморец” получиха невероятния шанс да играят срещу традиционно силната школа на Сърбия и все повече прогресиращата сред дамите в този спорт Турция. Опитът бургаските ватерполистки почерпиха на силния турнир „Rotary International Waterpolo Cup” в Измир, където „Черноморец” беше единственият тим, участвал с персонална покана.

Девойките на ватерполния „Черноморец” получиха невероятния шанс да играят срещу традиционносилната школа на Сърбия и все повече прогресиращата сред дамите в този спорт Турция.Опитът бургаските ватерполистки почерпиха на силния турнир„Rotary International Waterpolo Cup” в Измир, където „Черноморец” беше единственият тим, участвал сперсонална покана.

В турнира участваха националните гарнитури на Турция и Сърбия– девойки до 19 г. и женският отбор на „Ести”, съставен от студентки отИзмирската спортна академия. Тимът на „Черноморец” включваше момичета навъзраст между 14 и 16 години. Младостта и неопитността обаче не бяха пречка забургаските ватерполисти, които дадоха най-доброто от себе си.

В крайна сметка отборът ни се класира на четвърто място. Престижната купа спечелиха националките на Сърбия, втори стана женският отбор на „Ести”, а трети турският национален тим. Девойките на „Черноморец” бяха наградени с поименни грамоти от кмета на община Борнова -  Олгун Атила. В разговор с представителя на местната власт той изрази желание да посети Бургас.

„Участието ни в този турнир е част от политиката на клуба.Това е един от пътищата за развитието на женското направление в „Черноморец”.Въпреки че бяхме най-младия по възраст отбор, съзнавайки с какви ватерполнисили ще се сблъскаме, приехме предизвикателството за участие в турнира. Това занас беше възможност да играем, да се учим от националните отбори на Сърбия иТурция и да трупаме опит. Винаги сме търсили по-силни съперници и не можехме даси позволим да изпуснем този шанс. Турнирът беше изключително полезен за нас”,заяви председателят на бургаския клуб Петър Йонов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега