Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ваучерите за колективно пазаруване - хит сред студентите за 8-ми декември

Ваучерите за колективно пазаруване - хит сред студентите за 8-ми декември

Проучване на PoligrafF сред бургаските студенти показа, че тази година голяма част от тях ще се възползват от промоционални пакети за отстъпка. Различните портали за колективно пазаруване предлагат множество ваучери за намаление между 20 и 50% за празнична вечеря и дори за уикенд извън града.

Проучване на PoligrafF сред бургаските студенти показа, че тазигодина голяма част от тях ще се възползват от промоционални пакети за отстъпка.Различните портали за колективно пазаруване предлагат множество ваучери занамаление между 20 и 50%  за празничнавечеря и дори за уикенд извън града.

Тъй като тазигодина 8-ми декември се пада в неделя, повечето от студентите признават, чепразникът вероятно ще започне още в петък вечерта. Дискотеките и клубовете в Бургасвече са се подготвили за студентския празник с различни промоции и намаления.Голяма част от бургаските младежи обаче ще напуснат града за почивните дни,избирайки да посрещнат 8-ми декември в планината или по Черноморието.

По-скромнитемладежи като Любо, например, признават, че с колегите му са предпочелипразнична вечеря в ресторант и след това по питие в клуб, тъй като пътуванетоизвън града коства повече време, а и е свързано и с допълнителни разходи.Студентът по психология обяснява, че са се възползвали от ваучери за намаление,които са намерили в сайт за групово пазаруване. „Менюто ни допадна, програматасъщо, пък и е друго да си празнуваш в града,“ добави той.

Наш репортер сезаинтересува от офертите извън ваучерите за намаление. Кувертите тази годинавървят между 15 и 50 лв. в зависимост от менюто и програмата. Офертите зауикенд пакет по Черноморието са на цена между 50 и 200 лв. Сред бургаскитестуденти отново има и такива, които предпочитат сами да си организират празникау дома или на хижа, понеже смятат, че така ще им излезе по-изгодно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега