Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вдъхновения за пъстри есенни декорации за дома

Вдъхновения за пъстри есенни декорации за дома

Есента е един от най-пъстрите сезони. Дърветата се обагрят в жълто, оранжево и червено. Това е сезонът на тиквите, ябълките, канелата и меката топлина. Водещи при Вашите проекти за интериорни декорации трябва да са именно тези идеи.

Въпреки все още високите летни температури навън, есента вече чука на вратата. А след емоциите през горещите месеци, това може да донесе на някои от нас тъга и меланхолия. Есенната депресия може да бъде преборена със спорт, ново хоби, здравословна диета, но няма нищо по-ефикасно от превръщането на новия сезон в нещо положително. Предлагаме Ви няколко вдъхновения за интериорни декорации, с които да внесете есента у дома, но по един пъстър и създаващ настроение начин.

На първо място - есента е един от най-пъстрите сезони. Дърветата се обагрят в жълто, оранжево и червено. Това е сезонът на тиквите, ябълките, канелата и меката топлина. Водещи при Вашите проекти за интериорни декорации трябва да са именно тези идеи.

И като казахме тикви - те са неизменна част от прохладните месеци в края на годината. Можете да направите макети с папиемаше или глина, или пък да обагрите изсушени кратунки. Декоративни тиквички можете да изработите и от хартия, картон, панделки ратан или най-обикновени клонки, което ще бъде интересно занимание и за децата.

Другият традиционен символ на есента са пъстрите листа. Изсушете между страниците на книга цветни есенни листа и ги окачете в рамки, направете отпечатъци от тях с боя, декорирайте предмет с техниката декупаж, или дори разпръснете само снимки/рисунки на пъстрите листа. Топлите тонове ще Ви създадат усещане за уют, а цветовете ще Ви ободрят.

През есента актуални са и сламата, царевицата, естествените материали и сухите клонки. Създайте шик уют със сноп златиста пшеница или букет слънчогледи, или декорирайте вратата с елегантен венец.

Разпръснете светлина и уют с островчета от свещи. През есента денят става по-кратък, а малките пламъчета внасят неповторима топлина в осветлението у дома. Декорирайте свещниците с есенни листа, бои в топлата гама, слама или съчки. Можете да се спрете на ароматизирани свещи с ухание на тиква, канела или друг "есенен" аромат.


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега