Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вдъхновения за ръчно изработени подаръци за Свети Валентин

Вдъхновения за ръчно изработени подаръци за Свети Валентин

Имате достатъчно време до празника, така че да измайсторите най-атрактивния дар за своя партньор.

Наближава един от най-романтичните дни в годината - Свети Валентин. Макар това да не е български празник, той все повече навлиза в нашите традиции. Подобно на Хелоуин и тиквените фенери през есента, през следващите седмици около нас ще захвърчат сърца, плюшени мечета, шоколади и романтични послания.

Ако тази година сте решили да подминете пъстрите витрини и вместо това да запретнете ръкави, сме Ви подготвили няколко вдъхновения за ръчно изработени подаръци за половинката Ви. Имате достатъчно време до празника, така че да измайсторите най-атрактивния дар за своя партньор.

Естествено, единият от символите на Свети Валентин е сърчицето. Но далеч не е необходимо то да е голямо, розово, плюшено и напълно ненужно, тъй като не се вписва нито в интериора, нито в графата с полезни вещи. Можете да вплетете традиционния символ и в по-елегантна и семпла форма.

Симпатични са и дъските, платната и другите украшения за стена, които напоследък станаха много актуални. Можете да ги изработите и сами с малко боя и вдъхновение. Изрисувайте сърце и добавете послание - фраза от Ваша любима песен или дори шегичка, която имате помежду си.

Популярни са и посланията от типа “Х неща, които обичам в теб”. Те могат да бъдат във всякаква форма - бурканче с малки бележки, тефтерче и т.н.

Същия формат можете да използвате и за любовни предизвикателства, идеи за романтични срещи и други. А защо не и да измайсторите тесте с “любовни купони” - изпишете или разпечатайте билетчета с романтични жестове - закуска в леглото, масаж, разходка или дори “бягство” от някое задължение. Така подаръкът за Свети Валентин всъщност ще се превърне в подаръци за цялата година.

Друга идея, която ни вдъхнови, са посланията с плочки от Игра на думи или Скрабъл. С тях можете да направите елегантно табло за украса. А може да съставите кръстословица с любопитни въпроси, свързани с връзката Ви. Номерирайте определени квадратчета, така че накрая, ако кръстословицата е попълнена правилно, да се получи определено послание.

Бутилка и писмо в бутилка можете да подарите по всякакъв повод, но на Свети Валентин можете да се постараете и да превърнете подаръка в романтичен жест. Изберете любимата напитка на половинката Ви и направете специален етикет. После може да се и почерпите.

Ако решите да измайсторите писмо в бутилка, няма нужда да изпадате в дълбоки любовни обяснения - опишете някое забавно приключение, или сложете в шишето текст на любима песен, стихотворение или закачливо послание.

Такова послание можете да поставите и в рамка, или пък да изпишете върху дъска. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега