Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте каква ще бъде 2017 година за Вас според китайския хороскоп

Вижте каква ще бъде 2017 година за Вас според китайския хороскоп

На 28-и януари 2017-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Огнения петел.

На 28-и януари 2017-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година, която ще премине под знака на Огнения петел. Същото летоброене използват и в Корея, Виетнам, Япония и др. Лунната Нова година е най-продължителният празник в източната култура. Той се нарича още Пролетен фестивал и продължава цели 15 дни. Празникът е посветен на пролетното прераждане на Земята.

Според източното летоброене, през януари 2017-а ще настъпи 4713-ата година от китайския календар. Тя ще бъде година на прецизността, педантичността и високите резултати. Дипломацията и екипната работа ще жънат успехи. Годината на петела е и година на семейството, особено подходяща за зачеване и приемане на нов член у дома.

За родените под знака на Плъха, предстоящата година ще бъде активна и интензивна. 2017-а ще бъде благотворна в личен и семеен план, но само ако те се придържат към максимата "мисли, преди да говориш/действаш". Предстоят доста възможности пестеливите плъхове да отпуснат кесията си, но бъдете внимателни с инвестициите.

Воловете ще се радват на романтични перспективи. Важно е обаче да планирате внимателно времето си, за да не пренебрегнете любимите хора, тъй като 2017-а се очертава като изпълнена с всевъзможни ангажименти. Грози Ви неуспех по отношение на рисковите инвестиции и залаганията. Вместо това наблегнете на усилия в благотворителни инициативи.

За Тигрите 2017-а ще бъде динамична. Ще срещнете и много спънки, но с помощта на близките, приятелите и колегите си, ще се справите с тях. Не влизайте в невъзможни битки. Обкръжението Ви чувствително ще се разшири, но любовта, която търсите, е буквално пред очите Ви. За съжаление, трябва да се постараете, за да я превърнете във връзка. В офиса ще напредвате "бавно, но славно".

Що се отнася до Зайците, те ще се изправят пред една доста трудна година. Най-важното през следващите месеци е да обърнете внимание на здравето си. Предстоят Ви промени в личен план - по отношение на приятелския кръг, както и в любовта. Не бързайте да взимате драстични решения, свързани с кариерата и финансите Ви.

За Драконите 2017-а ще бъде хармонична и успешна. Очакват Ви добри новини, може би нова любов или брак, а в офиса - повишение. Възползвайте се от късмета си, за да превърнете годината на Петела в най-успешния период от живота си.

Змиите също ще имат късмет и може би ще извоюват повишение или пък ще намерят нова, по-добра работа. Неочаквано ще се окажете рамо и подкрепа на приятел в беда. Бъдете внимателни с този човек. Запишете курс или усвоете ново умение, ще Ви бъдат от полза.

За родените под знака на Коня 2017-а ще пристигне с добри новини. Следващите месеци ще преминат под знака на любовта, секса и романтиката. В офиса обаче ще трябва да забавите темпото и да положите повече усилия. Ще Ви се наложи да приложите повече старание. Резултатите няма да закъснеят - ще пожънете успех през втората половина на годината.

Препоръката към Овцете/Козите е тази година да внимават повече и да планират по-добре времето и бюджета си. Контролирайте по-добре и това, което правите и казвате. В любовта не Ви очаква кой знае какъв късмет.

Родените под знака на Маймуната няма да имат късметлийска година. Не се целете на високо и не пестете силите си. В личен план Ви очакват известни проблеми с половинката. Кариерата Ви обаче ще предприеме интересен завой - може би ще смените работата, а може би направо ще навлезете в ново поприще.

Духовно прераждане и промени в личен план очакват Петела тази година. В любовта Ви предстои драма, но ако вложите повече време и усилия, ще преобърнете късмета си. Във финансов план промени не предстоят - нито ще загубите, нито ще спечелите.

Трудна ще бъде и годината за родените под знака на Кучето. Възходи и падения предстоят през следващите месеци. В любовта трябва да предприемете решителни действия и да промените настоящото положение. Във финансов план трябва да бъдете много внимателни. Рисковите инвестиции могат да Ви донесат сериозни дългове.

Всички усилия, вложени от Прасетата, ще се отплатят през следващата година. Служебно пътуване може да Ви срещне с потенциален интимен партньор, а защо не и бъдещата Ви половинка. Като цяло през 2017-а ще бъдете здрави, но са възможни и моменти на психическа и емоционална умора.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега