Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте новите бургаски абитуриенти - Випуск 2017

Вижте новите бургаски абитуриенти - Випуск 2017

Над 2 000 абитуриенти се сбогуваха с училището си и отпрашиха към "Слънчев бряг", за да отпразнуват своето завършване.

Бляскави, щастливи, млади и красиви - над 2 000 абитуриенти се сбогуваха с училището си и отпрашиха към "Слънчев бряг", за да отпразнуват своето завършване. Преди това обаче те заразиха с празничното си настроение някои от най-ключовите места в града - Морската градина, Пантеона, пл. "Тройката" и др.

Дали заради прогнозите за времето, или заради модата, но тази година дамите отново заложиха на дългите рокли, с ефирни поли, дантели и камъни. Намериха се обаче и по-екстравагантни дами с рисувани тоалети и нестандартни кройки. Сред най-актуалните цветове се оказаха лилавото, синьото и червеното.

Момчетата бяха по-умерени в избора си и повечето заложиха на класическите костюми. Тук-там обаче екипът ни забеляза и някои по-смели решения - цветни сака, ярки ризи, тиранти и аксесоари.

Според наблюденията ни, за разлика от последните няколко години, броенето до 12 не беше масово явление. За сметка на това абитуриентите загряха за танците още от изпращането си.

И тази година не липсваха "екстравагантните" возила. Някои младежи бяха наели или взели на заем по-лъскави коли, а други бяха си резервирали лимузина.

Още снимки от изпращането на тазгодишните абитуриенти можете да откриете на нашата Facebook страница. Снимки от шествието по случай 24-и май, можете да видите тук.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега